Lak - det stærkeste valg

Den mest slidstærke behandling er lak.Vi forhandler kun lak i de bedste kvaliteter. Silkemat og mat lak er den mest anvendelige.

Specielt den helt silkematte lak giver træet en blød overflade, der fremhæver strukturen og farverne. Lak fås desuden i en hvidpigmenteret udgave, hvis din smag går mere i retningen af et lyst gulv.

Lakken lægger sig som et slidlag oven på træet og beskytter det effektivt mod slitage, ridser, væske, nedtrykning og mærker.

Det er vigtigt at vedligeholde lakerede gulve, før lakken er slidt igennem, da lak ikke kan pletvedligeholdes. Sker der en skade på et lakeret gulv, kan det sjældent pletrepareres, uden at det kan ses. Og er lakken først slidt helt igennem, er der ingen anden udvej end at slibe gulvet hel frit for gammelt lak og lakere på ny.

 

Olierede gulve er nemme og eksklusive

Oliebehandling er noget af det bedste, man kan gøre for sine gulve og indeklimaet. Det giver mange store fordele.

Naturligt udseende

Træ er fra naturens side skabt med et smukt og varieret udseende, hvor åretegning, knaster og træets struktur giver et smukt spil. Oliebehandlingen giver træet dybde og fremhæver dets karakter og farvetone, hvad enten det bliver gyldent eller lyst hvidpigmenteret.

Naturlig følelse

Intet er så smukt og lækkert at røre ved som træ med en helt naturlig oliebehandlet og velplejet overflade. Trods træets store styrke er det blødt at gå på og røre ved. Oliebehandlingen forstærker denne fornemmelse og efterlader en smuk, silkemat overflade.

Slidstærk overflade

Olien trænger dybt ned i træet og efterlader en slidstærk, væske- og smudsafvisende overflade, der er særdeles let at pleje og vedligeholde enten med det specielt udviklede og moderne oliepleje eller det traditionelle og effektive gulvsæbe fra vores udvalgte leverandør.

Stor fleksibilitet

Træ er utrolig stærkt og holdbart, fordi det er et levende og fleksibelt materiale. Vores olieprodukter indeholder raffinerede planteolier, der er mindst lige så fleksible som træet, og netop denne kombination af træ og olie giver enestående slidstyrke og beskyttelse mod trykmærker og ridser.

Sundt indeklima

Noget af det vigtigste for helbredet er at have et godt og sundt indeklima. Et oliebehandlet trægulv kan ånde og arbejde i forhold til rummets temperatur og fugtighed, hvilket giver et behageligt indeklima og en blød overgang, når luftfugtigheden ændrer sig med årstiderne.

Fra lyse til mørke gulve

Lyse gulve kan få de mørke træsorters eksklusive udseende ved behandling med indfarvnings olie, som fås i farverne mørk mahogni, mørk palisander, kastaniebrun og mat sort.

Vi anvender også Business Oil, hvor der stilles særlige krav til hurtigtørrende og krav om hurtig ibrugtagning af den olierede overflade. Business Oil giver en meget stærk og robust overflade.

 

Lud behandling er til lyse gulve

Gulve af nåletræ og lyst løvtræ som ask og bøg kan ludbehandles og herefter mættes med sæbe, der med tiden giver gulvet den karakteristiske hvid - grå sæbevaskede overflade.

Sæbe fås i 2 varianter:
- Den hvidpigmenteret, som giver et hvidlig look.
- Den naturlige, som giver et mere gyldent look.

Gulvet kommer til at virke blødt og behageligt at gå på. Det bliver rimelig robust, men er mindre modstandsdygtigt over for meget våde sko eller snavs. Brug sæbespåner eller specialsæbe, der, sammen med kalken i vandet, danner tungt opløselig kalksæbe, som lægger sig i og på træet som et beskyttende lag.

 

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Kontakt os gerne for et uforpligtende tilbud.
Send os en mail eller ring til os på:

Tlf. 2944 1012

eller du kan bruge vores tilbudsskabelon.
Så vender vi tilbage med en pris på mail
eller pr. telefon. Find skabelonen her

Afslibning

Et slidt, ridset og smudset trægulv eller trappe kan få nyt liv ved en gulvafslibning og efterfølgende ny overflade-behandling.

SE MERE ›

Efterbehandling

Et slidt, ridset og smudset trægulv eller trappe kan få nyt liv ved en gulvafslibning og efterfølgende ny overflade-behandling.

SE MERE ›

Polering af linoleum

Der er gode muligheder for at genoplive linoleums gulve.En afrensning og polering af gammel snavs og overfladeridser, kan få ny overflade med en polishbehandling. Kontakt os gerne for nærmere vejledning og  tilbud.

Vi er proffesionelle i vores fag

Fra a-z når det gælder efterbehandling af gulve. Det er her, vi har vores ekspertise og gør hvad vi er bedst til. Derfor dækker vi kundens behov.

Tlf. 2944 1012 - info@stensholt-gulvservice.dk

 

© 2012 Stensholt Gulvservice - Hørsholmvej 43 - 9270 Klarup - Tlf. 2944 1012 - info@stensholt-gulvservice.dk